Het is juni en dat betekent dat het festivalseizoen begonnen is! Zelf heb ik nog geen festivals op de planning staan, want ik ben meer van last minute beslissingen. Oké, op Tomorrowland hoef ik niet meer te rekenen, want ik geraak jammer genoeg nooit verder dan die verdomde wachtrij. Heeft er iemand toevallig nog twee tickets op overschot? Ja? Duizendmaal dank en eeuwige liefde verzekerd.

Gelukkig zijn er nog veel andere leuke festivals, mocht ik toch echt niet meer aan dat Tomorrowlandticket geraken ;-). Wie weet kom je me wel tegen met een lauw drankje in de handen en een bakje slappe frieten op Summerfestival, de Gentse Feesten of Laundry Day. ;-). Buitenlandse festivals zoals Coachella, TomorrowWorld, Sziget en Balaton Sound zou ik ook graag eens bijwonen. Feesten in het buitenland, klinkt als muziek in de oren, niet?

Ik kon het niet laten en stelde alvast een kleine budget festival wishlist op! Geen dure items, maar allemaal koopjes. Want geef toe, die festivaltickets zijn toch een redelijk grote hap uit je budget, nee? Je portemonnee zal je dankbaar zijn...


shorts • pins denim jack
 
Op festivals kan het allemaal niet luchtig en kleurrijk genoeg zijn. Hoe zomerser, hoe beter dus. Ik ben dan ook een grote fan van bloemenprints, playsuits, hoedjes, shorts en t-shirts met funny tekstjes op. Pimp je outfit zeker met een paar pins, want die zijn terug helemaal hip. Qua accessoires mag het ook wat gekker dan normaal, dus kom maar op met die hartvormige zonnebrillen en tropische haarbandjes!
En? Al zin gekregen in de festivals? ;-)


Naar welk festival ga jij?

xoxo
Pauline