Als er iets is waar ik enorm blij van wordt in de lente, zijn het die mooie roze bloesems. Ik kom er enorm veel tegen tijdens mijn dagelijkse busrit en ik kan er mijn ogen nooit afhouden... Bij deze kon ik het dan ook niet laten om -net zoals bijna elke blogger, erg origineel zijn we- enkele foto's te nemen middenin de roze bloesems. Forgive me...Ik ben tegenwoordig weer enorm in 'mijn roze bui'. Oké, I admit... Ik ben altijd wel al een girly girl geweest, maar nu loopt het de spuigaten uit. Kijk maar: roze zonnebril, roze details op mijn jeansjasje, roze stipjes op mijn blouse en last but not least... Roze velvet pumps. Met een hele hoge hak, yesIk ben met andere woorden serieus uit mijn comfort zone gekomen op schoengebied. Ik was enorm aan het twijfelen tussen een paar 
loafers en onderstaande hoge beauties. Na lang wikken en wegen heb ik dan toch voor de pumps gekozen. Het is dat zachte velvet zijn schuld, zeker weten. Ik moet wel toegeven dat ik er geen uren op kan rondlopen, maar ach... Wie mooi wil zijn, moet lijden zeggen ze toch altijd, hé! ;-) Ik had ook nog geen hoge pumps in mijn schoenenkast, iets wat eigenlijk standaard in elk meisje haar kast aanwezig zou moeten zijn. En zo kan ik stiekem nog wel excuses blijven opnoemen om wéér schoenen aan te schaffen.

De eerste zonnestralen op je gezicht voelen • terug buitenkomen zonder dikke winterjas, sjaal en muts • gezellig terrasjes doen met vriend(inn)en • fluitende vogels 's morgens • het blijft langer licht • mensen lijken een stuk vrolijker • de zomer komt nu echt wel dichterbij • pastelkleurtjes • de eerste vlinders • Pasen = reasons why I love Spring.


Hou jij ook zoveel van de lente?

xoxo
Pauline