I'm back in blogging business! Vanwaar die plotselinge radiostilte kwam? Een fulltime (nieuwe en superinteressante) job combineren met een blog vraagt meestal wel een beetje tijd natuurlijk ;-). Wanneer ik 's avonds thuiskom na het werk, staat mijn hoofd eerder naar Netflix and chill dan naar 'ff een artikeltje uit mijn creatieve mouw schudden'... If you know what I mean. Ja, maar dan kan je toch in het weekend bloggen? Yep, helemaal juist... Maar mijn weekends zitten meestal ook nog eens bomvol met allerlei andere verplichtingen en plannen. Maar hey, hey, hey here I am again and I'm here to stay!


Zo heb ik een tijdje geleden na een werkdag the joy of online Zara shopping ontdekt. Ja ja, ik was één van de enigen ter wereld die nog nooit iets op de Zara webshop bestelde. Ben jij ook zo iemand? Let me know ;-). Dit zalige rood-witte Zara kleedje was trouwens de reden waarom ik ineens zo'n drang voelde om mijn bankkaart boven te halen! Ik zag het hier en daar al verschijnen - ik moet toegeven, normaal laat ik me niet zo snel vangen aan zo'n populaire items die je o v e r a l ziet- en ik M O E S T het ook hebben. Wel, het was de beste aankoop van de laatste paar maanden, want ik wil het het liefst continu dragen.


Dit jurkje valt makkelijk met allerlei soorten schoenen te combineren: met lage witte All Stars, sandalen of zelfs met iets stoerdere loafers zoals ik deed. Kijk maar...
Ze zitten supermakkelijk. Iets wat ik niet altijd kan zeggen van schoenen, want ik heb keisnel last van blaren op mijn arme voeten. Met deze loafers heb ik echter al ettelijke kilometers afgelegd, zonder enige blessures. YAY! Voor de geïnteresseerden: ik vond ze bij Sacha.
Een klein close-upje :-)... De details maken de schoen, yes?
Met welke schoenen zou jij dit jurkje combineren?

xoxo
Pauline